Jalapenos umplute cu Gouda afumată și ananas
Jalapeno umplute cu Goudan afumat și ananas ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 126 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână bucăți adevărate de slănină, Ananas în suc, ardei jalapeno și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Rețete similare sunt jalapenos umplute cu chorizo mexican și gouda afumată, Roșii Umplute Cu Gouda Afumate, și Pâine Cu Brânză Umplută Cu Gouda Afumată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Tăiați o felie de pe capătul tulpinii fiecărui ardei și folosiți un cuțit ascuțit sau un miez de ardei pentru a scoate venele și semințele din ardei (purtați mănuși de cauciuc și evitați să vă atingeți ochii sau nasul).
Se amestecă împreună crema de brânză, brânza Gouda, bucățile de slănină, ananasul și aproximativ 1 linguriță de suc de ananas rezervat sau, după cum este necesar, pentru a face o umplutură viabilă, într-un castron până se amestecă bine. Folosind o lingură mică, umpleți ardeii goi cu amestecul de brânză.
Așezați un raft sau mai multe tigăi de pâine din folie de unică folosință cu susul în jos pe o foaie de copt. (Vezi note pentru cum se face un suport de ardei dintr-o tigaie cu folie.) Așezați ardeii, tulpina cu părțile în sus, în raft și coaceți în cuptorul preîncălzit până când ardeii se înmoaie și umplutura este fierbinte și bulboasă, 30 până la 45 de minute.