Jalapenos murat și morcovi

Jalapenos murat și morcovi
Dacă aveți în jur 1 oră și 20 de minute pentru a petrece în bucătărie, jalapenos murat și morcovi ar putea fi un excelent fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pentru a încerca. O porție conține 36 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Dacă aveți morcovi, zahăr, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca garnitură. 109 persoane au fost impresionate de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un mare scor spoonacular de 89%. Rețete similare includ Jalapenos și morcovi murați în stil Taqueria, Ardei Iute Murat, și Ardei Iute Murat.

Instrucțiuni

1
Aduceți oțetul și zahărul la fiert într-o cratiță la foc mare. Gatiti si amestecati pana cand zaharul s-a dizolvat, apoi amestecati ardeii jalapeno, morcovii si ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
MorcovMorcov
OțetOțet
CeapăCeapă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea 1 oră. Se răcește la temperatura camerei înainte de servire.

Echipamente

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Chili în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Cava Mestres Reserva Brut 1312. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Cava Mestres Reserva Brut 1312
Cava Mestres Reserva Brut 1312
De culoare galben pai pal, cu accente verzi vizibile și bule fine și elegante. O reflectare clară a vintage - ului: finețe delicată cu arome intense de fructe albe, flori și ierburi proaspete tăiate. La gust este proaspăt, dezvăluind un mare echilibru de dulceață și aciditate. Plăcut și ușor de băut.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista