Jalapeno - porumb de var pe știulete
Jalapeno-var porumb pe știulete ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 229 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.08 pe portie. Un amestec de suc de lime, jalapeno, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cilantro Lime Jalapeno Porumb, Jalape la gratar-porumb de lime pe știulete, și Lemon-Lime, porumb, și jalape Olifto savura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați untul, varul, jalapeno, usturoiul și boia de ardei în robotul de bucătărie și procesul de puls până la neted.
Așezați pe hârtie cerată sau plastic și rulați.
Se pune la congelator până este gata de servit.
Gatiti porumbul prin fierbere, aburire sau gratar.
Tăiați discurile de unt și frecați-le pe porumb, cuibărind untul într-o felie de pâine pentru a-l aplica pe porumbul fierbinte. Condimentează urechile cu sare (și luptă-te peste felia de pâine cu unt fierbinte!)
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili în meniu? Încercați asocierea cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care îl puteți încerca este Cava Mestres Reserva Brut 1312. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Cava Mestres Reserva Brut 1312]()
Cava Mestres Reserva Brut 1312
Culoare galben pai pal, cu evidențieri verzi vizibile și bule fine și elegante. O reflectare clară a vintage-ului: finețe delicată, cu arome intense de fructe albe, flori și ierburi proaspete tăiate. Pe gust este proaspăt, dezvăluind un mare echilibru de dulceață și aciditate. Plăcut și ușor de băut.