Jalapeincromalo Popper Brânză La Grătar

Jalapeincromalo Popper Brânză La Grătar
Jalapepincurbo Popper brânză la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 815 calorii, 28G de proteine, și 65g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Serious Eats are 1300 de fani. Dacă aveți la îndemână ardei jalape, unt, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Jalapeno Popper Brânză La Grătar, Jalapeno Popper Brânză La Grătar, și Jalapeno Popper Brânză La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se pun ardeii jalapeincroumro direct peste un arzător cu gaz, întorcându-se ocazional, până când sunt carbonizați pe toate părțile, aproximativ 5 minute în total. Alternativ, așezați sub un broiler preîncălzit cât mai aproape de sursa de căldură, rotind ocazional, până când este carbonizat pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Transferați jalapele corkos carbonizate pe o foaie de folie de aluminiu și înfășurați bine pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Lăsați să se odihnească cinci minute.
4
Între timp, așezați slănina într-o tigaie mare antiaderentă sau din fontă și gătiți la foc mediu-mic, rotind ocazional, până când este crocantă peste tot, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Transferați slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și grăsimea de slănină într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Desfaceți jalapeinclusos. Curățați pielea și aruncați-o.
7
Îndepărtați tulpinile și semințele. Împărțiți fiecare ardei pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
8
Ștergeți tigaia și reveniți la foc mediu. Topiți untul până când spumarea dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați ambele felii de pâine și gătiți, învârtindu-se ocazional, până se rumenesc pal pe partea de jos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
10
Transferați pe o placă de tăiat prăjită-cu fața în sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
Așezați felia de brânză deasupra unei felii, urmată de felii de slănină și ardei jalape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
12
Așezați felia de brânză deasupra celeilalte felii de pâine și întindeți crema de brânză peste ea. Închide sandwich.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
13
Adăugați jumătate din grăsimea de slănină rezervată în tigaie și încălziți la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Adăugați sandviș și gătiți, învârtindu-se ocazional, până la adâncime, chiar maro auriu, aproximativ 5 minute.
15
Îndepărtați sandwich-ul folosind o spatulă metalică flexibilă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
16
Adăugați grăsimea de slănină rămasă. Întoarceți sandvișul în tigaie gătit cu fața în sus. Se condimentează cu sare. Gatiti, vartej ocazional, pana cand a doua parte este adanca, chiar maro auriu si branza se topeste bine, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
17
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate11
Revista