Nevoie de o garnitură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Jalapeincurbo-varza de varza ar putea fi o reteta super pentru a incerca. Această rețetă face 4 porții cu 98 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei, morcovul, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Varză Roșie Și Jalapeincluso Slaw, Tacos de pește la grătar cu Jalapeimbroko-salată de varză, și Jalape-Lime Slaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare. Se amestecă ingredientele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea, amestecând ocazional, cu 10 până la 15 minute înainte de servire.