Jalape4ro-Porumb De Brânză "Câini"
Jalape "câini" de porumb-brânză "câini" ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 307 calorii. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă $1.08 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină de porumb măcinată mediu, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini câini de porumb Jalapeno și mușcături de câine de porumb {fără gluten}, Câini clasici de porumb și brânză pe băț, și Blinele de porumb jalape cu brânză de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 250 F și aranjați un suport în mijloc. Puneți o grătar peste o foaie de copt; pune deoparte.
Turnați uleiul într-un cuptor olandez sau într-o oală mare, cu fund greu.
Se încălzește la foc mediu-mare până când temperatura uleiului ajunge la 360 F pe un termometru pentru prăjit/bomboane.Între timp, tăiați fiecare bloc de brânză în lățime în 8 bucăți. Frigați fiecare bucată de brânză pe lungime cu agitatoarele de cafea (încercați să păstrați bețișoarele aliniate în centrul brânzei), lăsând aproximativ 1 1/2 inci din agitator expus în partea de jos; pune deoparte.Când uleiul este aproape gata (aproximativ 325 litri f), amestecați făina de porumb, făina, praful de copt și sarea împreună într-un castron mediu.
Bateti laptele, ouale, mierea, zaharul si jalape Arkos impreuna intr-un castron mare pana cand se combina si zaharul s-a dizolvat.
Adăugați amestecul de făină de porumb în amestecul de lapte și amestecați cu o spatulă de cauciuc doar până se formează un aluat neted.
Se toarnă o parte din aluat într-un recipient înalt și îngust sau pahar de băut, lăsând 1 inch de cameră în partea de sus.Când uleiul este gata, înmuiați uniform o bucată de brânză în paharul de aluat ținând agitatorul și rotind brânza după cum este necesar până când este complet acoperită cu aluat. Puneți imediat în uleiul fierbinte. Repetați cu încă 3 bucăți de brânză. Se prăjește, întorcându-se ocazional, până se rumenesc peste tot, aproximativ 3 minute. Folosind clești, transferați câinii de brânză pe grătarul de pe foaia de copt și introduceți-l în cuptor. Folosind o lingură cu fante, îndepărtați orice bucăți de brânză prăjite și strânse de pe suprafața uleiului.Repetați cu bucățile de brânză rămase, lucrând cu 4 la un moment dat, reumplând paharul cu aluat după cum este necesar și lăsând uleiul să revină la 360 km f între loturi. (Când ajungeți la ultimele bucăți de brânză, poate fi necesar să înclinați paharul lateral în timp ce rotiți brânza pentru a o acoperi uniform cu aluat.)
Serviți imediat cu salsa pentru scufundare.