Jack-O ' - Lantern Whoopie Pies

Jack-O ' - Lantern Whoopie Pies
Această rețetă face 16 porții cu 360 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Dacă 90 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Jack-O ' - Lantern Whoopie Pies ar putea fi un remarcabil fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă este plăcută de 2291 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de betty spice cake mix, zahăr pudră, betty orange gel food color și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Jack-O ' - Lantern, Tort "Jack-O '- Lantern", și Pizza Jack-O ' - Lantern pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați foile de prăjituri cu spray de gătit. Într-un castron mare, bateți ingredientele cookie-urilor cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. Folosind o lingură de înghețată (de 2 linguri), aruncați aluatul la o distanță de 2 inci pe foile de prăjituri. Cu mâinile umede, neteziți ușor aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Coaceți 12 până la 15 minute sau până când este setat. Se răcește 5 minute; scoateți din foile de cookie în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Într-un castron mediu, bateți 1/4 cană de unt și crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până când este ușor și pufos. Adăugați treptat zahăr pudră; bateți până se omogenizează. Se amestecă extractul de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Extract De ArțarExtract De Arțar
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Pentru fiecare plăcintă, întindeți aproximativ 1 lingură generoasă de umplutură pe fundul a 1 prăjitură răcită. Sus cu al doilea cookie, partea de jos în jos; apăsați ușor cookie-urile împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
5
Folosind glazură de decorare negru, țeavă Jack-O-lantern se confruntă. Folosind glazură de decorare verde, țeavă jack-O-lantern tulpini pe vârfuri de plăcinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista