Jack-O ' - Lantern Jumble

Jack-O ' - Lantern Jumble
Jack-O ' - Lantern Jumble durează aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 315 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați Chex de orez, sare, unt de arahide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Jack-O ' - Lantern, Cocktail Jack-O ' - Lantern, și Jack O ' Lantern Stew.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați cerealele și arahidele. Într-o cratiță mică la foc mediu, combinați untul, untul de arahide, sosul Worcestershire, sarea și praful de usturoi; gatiti si amestecati pana se topesc untul si untul de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Unt De ArahideUnt De Arahide
ArahideArahide
UntUnt
CerealeCereale
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Se toarnă peste amestecul de cereale și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CerealeCereale
3
Se întinde într-un 15-in uns. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți la 250 de calorii timp de 1 oră, amestecând la fiecare 15 minute. Se răcește; se amestecă porumbul cu bomboane. A se păstra într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De PorumbBomboane De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista