Iubitor De Cafea Cu Nucă De Cocos

Iubitor De Cafea Cu Nucă De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați iubitorul de cafea cu nucă de cocos. Această rețetă servește 15 și costă 32 de cenți pe porție. O porție conține 329 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime. 803 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați alternativa de lapte de vanilie, cafea, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de cafea iubitor de cafea, Trusa iubitorului de cafea, și Cookie-urile iubitorului de cafea.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350ºF.In o ceașcă mică, combinați alternativa de lapte și oțetul. Set aside.In un castron mare de amestecare, combinați ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați ingredientele umede, inclusiv laptele de cocos și oțetul. Amestecați ușor până se încorporează, asigurându-vă că nu amestecați prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3
Se toarnă aluatul în 15 tigăi de brioșe căptușite cu hârtie.
4
Coaceți timp de 23-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în cupcake iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Așezați pe un raft și lăsați să se răcească completely.In un castron, cremă împreună margarina și scurtarea până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați zahărul pudră câte o cană, bătând până devine cremos după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
7
Adăugați cafeaua și pudra de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
8
Adăugați crema. Cremă împreună până se combină.Neteziți pe cupcakes răcite sau folosiți o pungă pentru a țeava glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Cremă De CafeaCremă De Cafea
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
9
Așezați o fasole espresso deasupra fiecărui cupcake cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista