Italiană felii de pui și carne de porc Hoagie ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 967 calorii, 67g de proteine, și 65g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.5 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, salată romaine, evoo și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată Italiană Hoagie, Italiană Hoagie Supremo (sub sau polizor), și Italiană Perisoare Hoagie Impletituri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
2
Stropiți filetul de porc și pieptul de pui cu EVOO și presărați amestecul de condimente, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Muschiulet De Porc
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
3
Așezați carnea de porc pe un raft așezat peste o foaie de copt cu margini și prăjiți la cuptor timp de 10 până la 12 minute. Reduceți căldura la 425 de grade F și prăjiți până când un termometru introdus în cea mai groasă parte a cărnii de porc înregistrează 145 până la 155 de grade F, încă aproximativ 15 minute (nu deschideți cuptorul în timp ce gătește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
4
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute, dacă doriți. Apoi felie foarte subțire pe un unghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
5
Între timp, încălziți o tigaie sau o tavă din fontă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați puiul și gătiți, răsturnând ocazional, până când sunt ferme, dar nu strânse, iar sucurile se limpezesc, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Transferați pe o placă de tăiere și lăsați să se odihnească 5 minute, dacă doriți. Apoi tăiați subțire pe un unghi.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
8
Pulsează giardiniera într-un robot de bucătărie până se toacă fin.
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat Grosier
9
Puneți puiul și carnea de porc pe rulouri și acoperiți cu brânză, salată, roșii și ceapă roșie. Împrăștiați gustul giardiniera peste vârf, apoi stropiți cu pansamentul hoagie.