Ispititorii de brânză originale ar putea fi o reteta buna pentru a extinde Hor d ' oeuvre cutie reteta. Această rețetă face 60 de porții cu 60 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 6 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de jumătăți de pecan, sare, brânză Cheddar ascuțită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Caserola Originală De Conopidă Mac Și Brânză, Friptură Originală De Brânză Philly, și Brânză originală Enchiladas cu sos de Chili.
Instrucțiuni
1
Amestecați untul, brânza, sarea și ardeiul cayenne împreună până se combină bine. Se amestecă făina și se amestecă bine. Formați aluatul în 3 rulouri cu diametrul de aproximativ 1 1/2 inci. Înfășurați rulourile în folie de plastic și refrigerați până când sunt ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Unt
Brânză
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Rola
Sare
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Tăiați rulourile în felii groase de 1/8 până la 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
4
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament și apăsați o jumătate sau o bucată de pecan pe partea superioară a fiecărui fursec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
5
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de aproximativ 12 minute sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Lăsați să se răcească pe wracks de sârmă înainte de a le depozita într-un recipient etanș.