Insulă plutitoare cu lapte de cocos și chutney de Mango
Insula plutitoare cu lapte de cocos și chutney de Mango este o fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 4 și costă 2,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 548 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de fasole de vanilie, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cupcakes cu tort de coriandru de Mango cu umplutură de chutney de Mango și frișcă cu lapte condensat îndulcit, Insula plutitoare (Oeufs A La Neige), și Insula plutitoare de fasole de vanilie (fără lactate) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 22
Înmuiați tapioca în 1/2 cană de lapte timp de 1 oră. Unt ușor Patru ramekine de 6 uncii.
Într-o cratiță mică, combinați mango cu apa, fasolea de vanilie și 1 lingură de zahăr. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până când mango se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc.
Scoateți boabele de vanilie din cratiță și amestecați sucul de lămâie și coaja.
Într-o cratiță medie, combinați tapioca și oricare dintre laptele său înmuiat cu restul de 1 cană de lapte. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până când tapioca este fragedă, dar încă mestecată, 30 până la 35 de minute.
Într-o cratiță mică, bateți laptele de cocos cu 1/3 cană de zahăr și sare și aduceți la fierbere la foc moderat.
Transferați într-un castron mediu. Se amestecă tapioca și se răcește la frigider sau se răcește rapid, punând vasul într-un castron mai mare cu apă cu gheață.
Într-un bol din oțel inoxidabil, bateți albușurile cu restul de 2/3 cană de zahăr. Puneți vasul peste, dar nu într-o tigaie medie cu apă clocotită și bateți constant până când albii sunt puțin mai calzi decât temperatura corpului, aproximativ 100 pe un termometru cu bomboane.
Scoateți vasul din apă și bateți albușurile la viteză mare până când sunt foarte rigide și lucioase, aproximativ 3 minute.
Puneți bezea în ramekinele cu unt. Atingeți ramekinele pe suprafața de lucru pentru a așeza bezea. Rulați degetul mare în jurul jantei pentru a crea o creastă mică între jantă și bezea. Puneți ramekinele într-o tigaie mică și turnați suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor. Acoperiți tigaia ușor cu folie și coaceți timp de aproximativ 25 de minute, sau până când bezeaua abia se fixează.
Transferați ramekinele într-un raft.
Puneți sosul de nucă de cocos-tapioca în 4 boluri puțin adânci. Rulați un cuțit în jurul bezelelor și inversați 1 în centrul fiecărui bol. Folosind o lingură, scoateți un mic "capac" din centrul fiecărei bezea, umpleți cu chutney de mango și înlocuiți "capacul" de bezea.".
Serviți deserturile imediat.