Insulă plutitoare cu lapte de cocos și chutney de Mango
Insula plutitoare cu lapte de cocos și chutney de Mango este o fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 4 și costă 2,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 548 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de fasole de vanilie, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cupcakes cu tort de coriandru de Mango cu umplutură de chutney de Mango și frișcă cu lapte condensat îndulcit, Insula plutitoare (Oeufs A La Neige), și Insula plutitoare de fasole de vanilie (fără lactate) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 22
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Înmuiați tapioca în 1/2 cană de lapte timp de 1 oră. Unt ușor Patru ramekine de 6 uncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tapioca
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Într-o cratiță mică, combinați mango cu apa, fasolea de vanilie și 1 lingură de zahăr. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până când mango se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți boabele de vanilie din cratiță și amestecați sucul de lămâie și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Avocado Hass Ușor Piure
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Într-o cratiță medie, combinați tapioca și oricare dintre laptele său înmuiat cu restul de 1 cană de lapte. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până când tapioca este fragedă, dar încă mestecată, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tapioca
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Într-o cratiță mică, bateți laptele de cocos cu 1/3 cană de zahăr și sare și aduceți la fierbere la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Transferați într-un castron mediu. Se amestecă tapioca și se răcește la frigider sau se răcește rapid, punând vasul într-un castron mai mare cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tapioca
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Într-un bol din oțel inoxidabil, bateți albușurile cu restul de 2/3 cană de zahăr. Puneți vasul peste, dar nu într-o tigaie medie cu apă clocotită și bateți constant până când albii sunt puțin mai calzi decât temperatura corpului, aproximativ 100 pe un termometru cu bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
10
Scoateți vasul din apă și bateți albușurile la viteză mare până când sunt foarte rigide și lucioase, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Puneți bezea în ramekinele cu unt. Atingeți ramekinele pe suprafața de lucru pentru a așeza bezea. Rulați degetul mare în jurul jantei pentru a crea o creastă mică între jantă și bezea. Puneți ramekinele într-o tigaie mică și turnați suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor. Acoperiți tigaia ușor cu folie și coaceți timp de aproximativ 25 de minute, sau până când bezeaua abia se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Creveți Sotați
12
Transferați ramekinele într-un raft.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
13
Puneți sosul de nucă de cocos-tapioca în 4 boluri puțin adânci. Rulați un cuțit în jurul bezelelor și inversați 1 în centrul fiecărui bol. Folosind o lingură, scoateți un mic "capac" din centrul fiecărei bezea, umpleți cu chutney de mango și înlocuiți "capacul" de bezea.".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango Chutney
Stropi în Formă De Inimă
Tapioca
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat