Insulă plutitoare cu lapte de cocos și chutney de Mango

Insulă plutitoare cu lapte de cocos și chutney de Mango
Insula plutitoare cu lapte de cocos și chutney de Mango este o fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 4 și costă 2,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 548 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de fasole de vanilie, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cupcakes cu tort de coriandru de Mango cu umplutură de chutney de Mango și frișcă cu lapte condensat îndulcit, Insula plutitoare (Oeufs A La Neige), și Insula plutitoare de fasole de vanilie (fără lactate) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 22
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Înmuiați tapioca în 1/2 cană de lapte timp de 1 oră. Unt ușor Patru ramekine de 6 uncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Într-o cratiță mică, combinați mango cu apa, fasolea de vanilie și 1 lingură de zahăr. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până când mango se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți boabele de vanilie din cratiță și amestecați sucul de lămâie și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Într-o cratiță medie, combinați tapioca și oricare dintre laptele său înmuiat cu restul de 1 cană de lapte. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până când tapioca este fragedă, dar încă mestecată, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Într-o cratiță mică, bateți laptele de cocos cu 1/3 cană de zahăr și sare și aduceți la fierbere la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Transferați într-un castron mediu. Se amestecă tapioca și se răcește la frigider sau se răcește rapid, punând vasul într-un castron mai mare cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
TapiocaTapioca
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Într-un bol din oțel inoxidabil, bateți albușurile cu restul de 2/3 cană de zahăr. Puneți vasul peste, dar nu într-o tigaie medie cu apă clocotită și bateți constant până când albii sunt puțin mai calzi decât temperatura corpului, aproximativ 100 pe un termometru cu bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Scoateți vasul din apă și bateți albușurile la viteză mare până când sunt foarte rigide și lucioase, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Puneți bezea în ramekinele cu unt. Atingeți ramekinele pe suprafața de lucru pentru a așeza bezea. Rulați degetul mare în jurul jantei pentru a crea o creastă mică între jantă și bezea. Puneți ramekinele într-o tigaie mică și turnați suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor. Acoperiți tigaia ușor cu folie și coaceți timp de aproximativ 25 de minute, sau până când bezeaua abia se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
12
Transferați ramekinele într-un raft.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
13
Puneți sosul de nucă de cocos-tapioca în 4 boluri puțin adânci. Rulați un cuțit în jurul bezelelor și inversați 1 în centrul fiecărui bol. Folosind o lingură, scoateți un mic "capac" din centrul fiecărei bezea, umpleți cu chutney de mango și înlocuiți "capacul" de bezea.".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango ChutneyMango Chutney
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
TapiocaTapioca
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
14
Serviți deserturile imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista