Insule Plutitoare

Insule Plutitoare
Insulele plutitoare este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă face 6 porții cu 422 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de trandafiri confetti, fasole de vanilie, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Insule Plutitoare, Insule Plutitoare, și Insule Plutitoare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, aduceți laptele la fiert cu fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Lăsați să stea 15 minute pentru a infuza.
3
Bateti galbenusurile cu 1 cana de zahar, apoi temperati cu lapte fierbinte. Reveniți la foc și gătiți ușor pentru a se îngroșa. Se strecoară și se pune peste apă cu gheață și se amestecă pentru a se răci și a se îngroșa. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Fierbeți 2 litri de apă într-o tigaie mare, dar nu fierbeți. Între timp, bateți albușurile până se înțepenesc, dar nu se usucă. Adăugați treptat restul de 3/4-cană de zahăr și continuați să bateți până la luciu, încă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Așezați o tigaie mare lângă apă, căptușită cu hârtie cerată umezită ușor. Folosind un vârf mare de stea sau 2 linguri de desert sau o lingură de înghețată, stoarceți rozetele pe hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Folosind o spatulă, ridicați rozetele de pe hârtie 1 la timp și glisați-le în apa fierbinte. Braconați timp de 7 minute în partea de jos, apoi întoarceți-vă timp de 3 minute, fără a le permite să atingă în timp ce braconați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Scurgeți pe un prosop de vase.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
8
Se scoate într-o tigaie și se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Bateți apa și albusul de ou în vasul de amestecare de dimensiuni medii. Dip petale de trandafir în amestec și stick la interiorul rim de castron să se scurgă. Înmuiați ambele părți ale petalelor scurse în zahăr și așezați-le pe o tavă cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Lăsați să se usuce timp de 4 ore într-un loc cald.
3
Serviți insulele plutitoare într-un bol cu sos de vanilie, garnisit cu petale de trandafir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista