Insule Plutitoare
Insulele plutitoare este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă face 6 porții cu 422 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de trandafiri confetti, fasole de vanilie, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Insule Plutitoare, Insule Plutitoare, și Insule Plutitoare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, aduceți laptele la fiert cu fasolea de vanilie.
Lăsați să stea 15 minute pentru a infuza.
Bateti galbenusurile cu 1 cana de zahar, apoi temperati cu lapte fierbinte. Reveniți la foc și gătiți ușor pentru a se îngroșa. Se strecoară și se pune peste apă cu gheață și se amestecă pentru a se răci și a se îngroșa. Chill.
Fierbeți 2 litri de apă într-o tigaie mare, dar nu fierbeți. Între timp, bateți albușurile până se înțepenesc, dar nu se usucă. Adăugați treptat restul de 3/4-cană de zahăr și continuați să bateți până la luciu, încă 30 de secunde.
Așezați o tigaie mare lângă apă, căptușită cu hârtie cerată umezită ușor. Folosind un vârf mare de stea sau 2 linguri de desert sau o lingură de înghețată, stoarceți rozetele pe hârtie.
Folosind o spatulă, ridicați rozetele de pe hârtie 1 la timp și glisați-le în apa fierbinte. Braconați timp de 7 minute în partea de jos, apoi întoarceți-vă timp de 3 minute, fără a le permite să atingă în timp ce braconați.
Scurgeți pe un prosop de vase.
Se scoate într-o tigaie și se răcește.
Bateți apa și albusul de ou în vasul de amestecare de dimensiuni medii. Dip petale de trandafir în amestec și stick la interiorul rim de castron să se scurgă. Înmuiați ambele părți ale petalelor scurse în zahăr și așezați-le pe o tavă cu hârtie pergament.
Lăsați să se usuce timp de 4 ore într-un loc cald.
Serviți insulele plutitoare într-un bol cu sos de vanilie, garnisit cu petale de trandafir.