Insula Mango Tilapia
Insula Mango Tilapia necesită în jur 23 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 1. Acest fel principal are 1085 calorii, 143g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $16.33 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Un amestec de mango, cimbru, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 84%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Insula Mango Tilapia, Salată De Mango Island, și Insula Mango Mezcal Breeze.
Instrucțiuni
Combinați ardeiul chile, usturoiul și șalotele într-un robot de bucătărie și procesați până la tocat.
Adăugați mango, oțet, suc de portocale, cimbru, sare și ulei de măsline; procesați până se omogenizează.
Așezați amestecul de mango și peștele într-o pungă de plastic cu fermoar; sigilați și marinați la frigider 20 de minute.
Scoateți peștele din pungă, rezervând marinada.
Se toarnă marinada rezervată într-o cratiță mică și se aduce la fierbere.Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Se ia de pe foc.Pregătiți grătarul sau broilerul.
Așezați peștele pe grătar sau pe tigaia pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit.Gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana cand pestele se fulgi usor atunci cand este testat cu o furculita.
Se servește cu sos de mango.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.