Inimile de anghinare coapte ale lui Emmanuel

Inimile de anghinare coapte ale lui Emmanuel
Inimile de anghinare coapte ale lui Emmanuel sunt un pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 436 calorii, 10g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. 32 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de ulei de măsline, pătrunjel cu frunze plate, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Inimile de anghinare coapte ale lui Emmanuel, Inimi De Anghinare La Cuptor, și Inimile de anghinare coapte ale lui Rose.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Întoarceți anghinarea scursă cu susul în jos pentru a scoate tot lichidul. Înjumătățiți inimile de anghinare, pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3
Stropiți o caserolă mică cu puțin ulei de măsline extravirgin și întindeți-o în jurul vasului cu o perie de patiserie. Aranjați inimile de anghinare înjumătățite cu vârfurile în sus, cu fundul în jos, într-un model stratificat în vas. Strângeți sucul de 1/4 lămâie peste Inimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
4
Preîncălziți o tigaie mică antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați ulei și unt în tigaie. Când untul se topește în ulei, adăugați usturoi și hamsii. Folosind partea din spate a unei linguri de lemn, transformați hamsiile în ulei pe măsură ce se despart. Când hamsiile s-au dizolvat în ulei, adăugați pesmet în tigaie și prăjiți ușor, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați pătrunjel, brânză și piper negru, amestecați pentru a combina și scoateți tigaia de pe foc. Top anghinare cu un strat uniform de topping de pâine și așezat în mijlocul cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Coaceți 10 minute până când anghinarea este caldă și toppingul are o culoare maro auriu intens.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista