Caramida Red Raspberry Hearts este un Hor d ' oeuvre care servește 70. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 74 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați alcool de zmeură, unt, colorant alimentar sub formă de pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 3 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Zmeură Shortbread Hearts & Zmeură Cremă De Brânză Marshmallow Dip, Inimi De Zmeură De Zmeură, și Ciocolată-Inimi De Zmeură.
Instrucțiuni
1
Puneți piureul proaspăt de zmeură într-o tigaie și aduceți-l la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Zmeură
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se toarnă piureul de fructe fierbinte peste ciocolata cu lapte tocată. Piureul fierbinte va topi ciocolata cu lapte. Folosiți un tel pentru a amesteca ciocolata și piureul de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Adăugați untul și continuați să bateți. Bateți continuu în timp ce adăugați alcoolul și siropul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Alcool
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Se amestecă până se combină bine, fără bulgări rămase.
1
Așezați câteva picături de culoare în recipientul aerografului și aplicați culoare pe matrițele goale. Aceasta este ceea ce va da culoarea ciocolatei finite. Repetați pentru a picta câte matrițe aveți. Modelați bomboanele: folosiți o oală pentru a umple matrița cu ciocolată albă. Când este plin, goliți-l în vasul cu ciocolată. Interiorul fiecărei cavități trebuie acoperit uniform cu ciocolată. Ștergeți marginea matriței cu o spatulă offset și așezați-o cu susul în jos pe o grătar așezată peste o foaie de copt. Odată ce ciocolata începe să se întărească, aproximativ 5 minute, răzuiește din nou matrița cu o spatulă offset. Când ciocolata se instalează, se micșorează sau se retrage din părțile laterale ale matriței. O margine curată îl va împiedica să se lipească și să se crape pe măsură ce se micșorează. Puteți pune matrița în frigider timp de câteva minute pentru a ajuta ciocolata să se întărească. Repetați pentru a umple câte matrițe aveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Creveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Polonic
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați ganache de zmeură într-o pungă de conducte și introduceți-o în formele umplute cu ciocolată. Lăsați suficient spațiu pentru stratul de ciocolată care închide matrița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cu 50 De Calorii
3
Lăsați să se așeze la frigider pentru câteva ore sau peste noapte. Pentru a închide fundul fiecărei cavități, utilizați ciocolată albă temperată și aplicați cu o spatulă offset. Racla curat și se lasă să le pentru a seta. Le puteți pune la frigider timp de 15 minute. Când ciocolata s-a întărit, inversați matrița pe o suprafață curată și uscată. Poate fi necesar să bateți matrița de tejghea pentru a încuraja bomboanele să se elibereze din matriță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Graham Beck Bliss Nectar cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Graham Beck Bliss Nectar
Pentru cei cărora nu le place să se usuce, Graham Beck Demi-Sec este o scuză excelentă pentru auto-îngăduință și frivolitate. Arome ușoare de drojdie, cu note de butterscotch, miere și pralină, acest delicios bule vă va stimula simțurile mai dulci.Amestec: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir