Inimi De Zmeură Roșie Din Cărămidă
Caramida Red Raspberry Hearts este un Hor d ' oeuvre care servește 70. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 74 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați alcool de zmeură, unt, colorant alimentar sub formă de pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 3 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Zmeură Shortbread Hearts & Zmeură Cremă De Brânză Marshmallow Dip, Inimi De Zmeură De Zmeură, și Ciocolată-Inimi De Zmeură.
Instrucțiuni
Puneți piureul proaspăt de zmeură într-o tigaie și aduceți-l la fierbere.
Se toarnă piureul de fructe fierbinte peste ciocolata cu lapte tocată. Piureul fierbinte va topi ciocolata cu lapte. Folosiți un tel pentru a amesteca ciocolata și piureul de fructe.
Adăugați untul și continuați să bateți. Bateți continuu în timp ce adăugați alcoolul și siropul de porumb.
Se amestecă până se combină bine, fără bulgări rămase.
Așezați câteva picături de culoare în recipientul aerografului și aplicați culoare pe matrițele goale. Aceasta este ceea ce va da culoarea ciocolatei finite. Repetați pentru a picta câte matrițe aveți. Modelați bomboanele: folosiți o oală pentru a umple matrița cu ciocolată albă. Când este plin, goliți-l în vasul cu ciocolată. Interiorul fiecărei cavități trebuie acoperit uniform cu ciocolată. Ștergeți marginea matriței cu o spatulă offset și așezați-o cu susul în jos pe o grătar așezată peste o foaie de copt. Odată ce ciocolata începe să se întărească, aproximativ 5 minute, răzuiește din nou matrița cu o spatulă offset. Când ciocolata se instalează, se micșorează sau se retrage din părțile laterale ale matriței. O margine curată îl va împiedica să se lipească și să se crape pe măsură ce se micșorează. Puteți pune matrița în frigider timp de câteva minute pentru a ajuta ciocolata să se întărească. Repetați pentru a umple câte matrițe aveți.
Așezați ganache de zmeură într-o pungă de conducte și introduceți-o în formele umplute cu ciocolată. Lăsați suficient spațiu pentru stratul de ciocolată care închide matrița.
Lăsați să se așeze la frigider pentru câteva ore sau peste noapte. Pentru a închide fundul fiecărei cavități, utilizați ciocolată albă temperată și aplicați cu o spatulă offset. Racla curat și se lasă să le pentru a seta. Le puteți pune la frigider timp de 15 minute. Când ciocolata s-a întărit, inversați matrița pe o suprafață curată și uscată. Poate fi necesar să bateți matrița de tejghea pentru a încuraja bomboanele să se elibereze din matriță.
Sursa: forme de inimă: berili
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Graham Beck Bliss Nectar cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Graham Beck Bliss Nectar]()
Graham Beck Bliss Nectar
Pentru cei cărora nu le place să se usuce, Graham Beck Demi-Sec este o scuză excelentă pentru auto-îngăduință și frivolitate. Arome ușoare de drojdie, cu note de butterscotch, miere și pralină, acest delicios bule vă va stimula simțurile mai dulci.Amestec: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir