Inima De Pui Yakitori
Reteta inima de pui Yakitori ar putea satisface pofta japoneză în jurul valorii de 30 minute. Pentru $2.94 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 412 calorii, 24g de proteine, și 11g de grăsime. Un amestec de mirin, carcase de pui, sake și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Această rețetă este plăcută de 38 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pui Yakitori, Pui Yakitori, și Pui Yakitori pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 de grade.
Întindeți oasele într-o tigaie sote și prăjiți până când oasele se rumenesc și Fondul din partea de jos a tigaiei începe să se întunece, aproximativ o oră.
Scoateți tigaia din cuptor și puneți-o pe plită. Deglazați tigaia cu aproximativ 1/3 cană de sake, răzuind bucățile rumenite până când fundul tigaiei este curat. Apoi adăugați restul de sake, mirin, zahăr și sos de soia. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe până când sosul se îngroașă, aproximativ o oră. Se condimentează cu piper negru. Sosul rămas se va păstra la frigider la nesfârșit dacă este reîncălzit o dată pe săptămână.
La grătar: frigăruie inimile de pui și pune-le pe o flacără medie mare. Când inimile de pui sunt aproape fierte, aproximativ 2 minute, ungeți cu sosul și grătiți din nou până când sosul este uscat, aproximativ 20 de secunde. Ungeți din nou și grătiți până când sosul începe să se usuce, aproximativ 10 secunde.
Presărați cu piper sansho, dacă doriți.
Se servește cu pene de lămâie, sare și muștar pe lateral.