Inima De Pui Yakitori

Inima De Pui Yakitori
Reteta inima de pui Yakitori ar putea satisface pofta japoneză în jurul valorii de 30 minute. Pentru $2.94 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 412 calorii, 24g de proteine, și 11g de grăsime. Un amestec de mirin, carcase de pui, sake și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Această rețetă este plăcută de 38 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pui Yakitori, Pui Yakitori, și Pui Yakitori pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Întindeți oasele într-o tigaie sote și prăjiți până când oasele se rumenesc și Fondul din partea de jos a tigaiei începe să se întunece, aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scoateți tigaia din cuptor și puneți-o pe plită. Deglazați tigaia cu aproximativ 1/3 cană de sake, răzuind bucățile rumenite până când fundul tigaiei este curat. Apoi adăugați restul de sake, mirin, zahăr și sos de soia. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe până când sosul se îngroașă, aproximativ o oră. Se condimentează cu piper negru. Sosul rămas se va păstra la frigider la nesfârșit dacă este reîncălzit o dată pe săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
La grătar: frigăruie inimile de pui și pune-le pe o flacără medie mare. Când inimile de pui sunt aproape fierte, aproximativ 2 minute, ungeți cu sosul și grătiți din nou până când sosul este uscat, aproximativ 20 de secunde. Ungeți din nou și grătiți până când sosul începe să se usuce, aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De PuiInimi De Pui
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Presărați cu piper sansho, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
6
Se servește cu pene de lămâie, sare și muștar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista