Ingredientul Secret (Turmeric): Tagine de miel marocan cu Turmeric, ceapă și măsline
Ingredientul Secret (Turmeric): tagina marocană de miel cu Turmeric, ceapă și măsline este un fără lactate felul principal. O porție conține 459 calorii, 43G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,75 USD pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 44 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 5 minute. Dacă aveți coriandru, vin, cozi de miel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Încercați Ingredientul Secret (Turmeric): mazărea galbenă și ceapa lui Maman, Ingredientul Secret (Turmeric): Gobi Gobi, și 5 ingrediente lămâie Turmeric Quinoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie saut de înaltă față la foc mediu-mare. Condimentează mielul liberal cu sare și piper. Căutați mielul în uleiul încins până când mielul se rumeneste pe toate părțile. Ar trebui să dureze aproximativ 10 minute în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Mazare Decojita, Optional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Coborâți focul la mediu; așezați mielul pe o farfurie și lăsați-l deoparte. Adăugați imediat și cu grijă ceapa și usturoiul în uleiul fierbinte și condimentați cu sare și piper. Saut, amestecand des, pana cand ceapa se caramelizeaza usor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Mazare Decojita, Optional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați turmericul, chimenul și scorțișoara la ceapă și saut până când condimentele sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Turmeric
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
4
Adăugați vinul și deglazați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Când vinul s-a redus cu aproximativ jumătate, adăugați bulionul de legume și măslinele. Aduceți lichidul la fierbere și adăugați mielul înapoi în oală. Acoperiți și reduceți căldura la minim. Fierbeți, acoperit, timp de 3 ore, întorcând mielul o dată în oală. Apoi, fierbeți neacoperit câteva minute, pentru a permite sosului să se îngroașe ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Aluat De Pâine De Porumb
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Mazare Decojita, Optional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se servește peste cuscus și se acoperă cu coriandru proaspăt și mentă.