Ingredientul Secret (marmeladă): înghețată Cremcicle cu bucăți de ciocolată

Ingredientul Secret( marmeladă): înghețata Creamcicle cu bucăți de ciocolată este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 6 și costă 98 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 486 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată cu cacao, zahăr granulat, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 21 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ingredientul Secret (afine): înghețată de afine cu bucăți de ciocolată albă, Ingredientul Secret (marmeladă): marmeladă și brânză puturoasă canap aprox. s, și Ingredientul Secret( Marmeladă): Creveți Cu Coajă De Portocală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Răciți vasul de înghețată peste noapte în congelator.
Într-un castron mare, amestecați laptele, zahărul și sarea cu mixerul manual la viteză mare până când zahărul este dizolvat, aproximativ 2 minute.
Adăugați cremă și extract de vanilie și amestecați pentru a combina.
Porniți aparatul de înghețată și turnați amestecul de cremă. În funcție de mașină, înghețata ar trebui să fie gata în aproximativ 20 de minute.
Puneți marmelada într-o cratiță mică la foc mediu-mic și gătiți amestecând frecvent, până când este suficient de slăbit pentru a turna. Cu mașina de înghețată care rulează, adăugați bucăți de ciocolată prin partea superioară a producătorului de înghețată. Odată ce ciocolata este bine combinată în înghețată, curgeți constant în marmeladă (nu o turnați dintr-o dată) și permiteți mașinii să o distribuie doar ca panglici prin înghețată. Opriți mașina înainte ca marmelada să fie complet combinată cu înghețată.
Transferați înghețata într-un recipient mare sigilat și congelați până se fixează, cel puțin 4 ore.