Ingredientul Secret (Chorizo): Quesadillas Chorizo cu două brânzeturi cu Nasturel

Ingredientul Secret (Chorizo): Quesadillas Chorizo cu două brânzeturi cu Nasturel ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 2,32 USD pe porție. O porție conține 773 calorii, 31g de proteine, și 57G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână frunze de năsturel, brânză feta, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce e bine. Încercați Ingredientul Secret (Chorizo): Chorizo - cartofi crocanți cu ceapă perlată și usturoi întreg, Ingredientul Secret (Chorizo): Chorizo-midii aburite și scoici cu fasole albă, și Ingredientul Secret (Chorizo): burgeri Chorizo cu Manchego și paprika Slaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați chorizo în tigaia antiaderentă de 10 inci cu fund greu și gătiți la foc mediu-mare, amestecând frecvent până când chorizo se sfărâmă și se gătește.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge și rezerva. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie.
Adăugați chorizo, Nasturel, cotija și brânză cheddar într-un castron mediu și aruncați pentru a combina.
Întindeți jumătate din amestec peste jumătate dintr-o tortilla, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginii. Îndoiți tortilla în jumătate și apăsați ferm. Repetați cu tortilla rămasă.
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaia goală acum și reveniți la foc mediu-mare și încălziți până la sclipire, aproximativ 1 minut.
Adăugați ambele tortilla în tigaie.
Ungeți partea superioară a tortilelor cu ulei de lingură rămas și condimentați cu sare. Gatiti pana cand prima parte este crocanta si maro aurie, aproximativ 3 minute. Folosind spatula, flip cu atenție tortilla. Condimentează partea superioară cu sare. Gatiti pana cand a doua parte este crocanta, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Transferați pe placa de tăiere și lăsați să se odihnească 1 minut.
Tăiați în pene și serviți imediat cu pico de gallo sau guacamole.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.