Inghetata De Verbena Cu Lamaie
Lemon Verbenan înghețată este un fără gluten și vegetarian desert. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 181 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați lapte, jumătate și jumătate, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Briose Cu Ulei De Măsline Verbenan Cu Lămâie... Cu Sirop De Verbenă Cu Lămâie, Înghețată Verbenan Cu Lămâie, și Înghețată Verbenan cu căpșuni-lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați laptele, jumătate și jumătate, verbena cu lămâie și zahărul într-o cratiță medie, grea, la foc mediu-mare.
Încălziți amestecul de lapte la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii tigaiei (nu fierbeți).
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 2 minute. Se strecoară prin sită fină peste castron; aruncați solidele.
Așezați gălbenușurile de ou într-un castron mare; se amestecă cu un tel. Adăugați treptat jumătate din amestecul de lapte fierbinte la gălbenușuri, amestecând constant cu un bici.
Se toarnă amestecul de gălbenuș și amestecul de lapte rămas în tigaie. Gatiti crema la foc mediu 5 minute sau pana cand termometrul inregistreaza 160, amestecand constant.
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei.
Se toarnă cremă în cutia congelatorului unui congelator electric de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului.