Inele De Susan (Spania)
Inele de susan (Spania) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 123 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 40 și costă 19 cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr, semințe de susan, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Legume De Vară (Spania), Trei orașe din Spania Cheesecake, și Lactate Regina ceapa inele - proaspăt făcute ceapa inele de zi cu zi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. aliniați 2 foi de copt cu covorașe din silicon sau pergament sau acoperiți-le cu spray de gătit antiaderent.
Bateți făina, praful de copt și sarea împreună într-un bol mediu.
Bateți ouăle și gălbenușurile cu zahărul într-un bol mare cu un mixer electric până când sunt foarte ușoare și pufoase, aproximativ 2 minute. Bateți în tahini, ulei și vanilie. Se amestecă amestecul de făină până se combină pentru a face un aluat moale. Acoperiți aluatul și lăsați-l deoparte timp de 5 minute înainte de a se forma în inele.
Strângeți o bucată de aluat de dimensiuni de nuc și rotiți-o într-o frânghie care are o lungime de aproximativ 5 inci și o grosime de 3/8 inci. (Praf mâinile și pergamentul ușor cu făină dacă aluatul este lipicios.) Prindeți capetele frânghiei împreună pentru a forma un inel. Repetați până când tot aluatul a fost format în inele.
Puneți semințele de susan pe o farfurie mică.
Bateți albusul de ou și mierea împreună, apoi periați fiecare inel cu amestecul. Apoi, înmuiați imediat inelul în semințele de susan.
Așezați semințele inelelor cu fața în sus, pe foaia de copt pregătită la cel puțin 1 inch distanță.
Coaceți inelele până se rumenesc ușor, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Se transferă de pe foaia de copt și se răcește pe rafturile de sârmă.