Inele de Cod și ceapă bătute cu bere
Inele de cod și ceapă bătute cu bere ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $3.77 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 319 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină, file de cod și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Inele De Ceapă Bătute Cu Bere, Inele De Ceapă Bătute Cu Bere, și Inele De Ceapă Bătute Cu Bere.
Instrucțiuni
Bateți făina, praful de copt, 1/2 linguriță. sare, piper, ou și bere într-un castron mare.
Preîncălziți cuptorul la 20
Într - un 6-la 8-qt. oală, căldură 2 in. de ulei la 375 la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa în aluat, întoarceți-o bine, apoi puneți mai multe inele de ceapă în oală (nu vă înghesuiți). Gatiti, intorcand des, pana se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Transferați într-un set de rafturi peste o tigaie, presărați sare și puneți-l în cuptor pentru a se încălzi. Repetați cu ceapa rămasă.
Lăsați uleiul să revină la 375 și degresați pentru a îndepărta orice bucăți de aluat.
Adăugați pește în aluat și întoarceți-l pentru a acoperi bine. Gătiți peștele în ulei fierbinte, rotind și ținând apăsat după cum este necesar, până se rumenesc adânc, aproximativ 7 minute.
Se scurge pe raft și se presară cu sare.
Adăugați felii de lămâie și pătrunjel în ulei și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 1 minut.
Puneți inele de pește și ceapă pe un platou și garnisiți cu felii de lămâie prăjite și pătrunjel.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca FitVine vin Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.