Inele de ceapă "prăjite" bătute cu bere

Inele de ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Inele de ceapă "prăjite" bătute cu bere. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 213 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 26 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zară, ulei de măsline, albuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Inele De Ceapă Bătute Cu Bere, Inele de Cod și ceapă bătute cu bere, și Inele De Ceapă Bătute Cu Bere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați ceapa în felii groase de 1/4 inch și separați-o în inele. Selectați cele mai mari 12 inele, rezervând feliile de ceapă rămase pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
2
Bateți împreună Zara, berea și albușul de ou într-un castron mic până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Dragă inele de ceapă în făină; se înmoaie în amestecul de zară, acoperind bine. Dragați din nou în făină și așezați-o pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Se încălzește 2 lingurițe. ulei într-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare. Înclinați tigaia pentru a acoperi fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați 4 inele de ceapă în tigaie și gătiți 1 minut pe fiecare parte sau până devin aurii. Ștergeți tigaia curată. Repetați procedura de două ori cu inelele de ceapă rămase și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Așezați inele de ceapă prăjite pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți la 400 timp de 3 minute. Întoarceți inelele de ceapă și coaceți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți din cuptor și presărați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În26 m.
Porții3
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista