Inele de ceapă "prăjite" bătute cu bere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Inele de ceapă "prăjite" bătute cu bere. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 213 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 26 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zară, ulei de măsline, albuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Inele De Ceapă Bătute Cu Bere, Inele de Cod și ceapă bătute cu bere, și Inele De Ceapă Bătute Cu Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ceapa în felii groase de 1/4 inch și separați-o în inele. Selectați cele mai mari 12 inele, rezervând feliile de ceapă rămase pentru o altă utilizare.
Bateți împreună Zara, berea și albușul de ou într-un castron mic până se omogenizează.
Dragă inele de ceapă în făină; se înmoaie în amestecul de zară, acoperind bine. Dragați din nou în făină și așezați-o pe o foaie de copt.
Se încălzește 2 lingurițe. ulei într-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare. Înclinați tigaia pentru a acoperi fundul tigaiei.
Adăugați 4 inele de ceapă în tigaie și gătiți 1 minut pe fiecare parte sau până devin aurii. Ștergeți tigaia curată. Repetați procedura de două ori cu inelele de ceapă rămase și uleiul.
Așezați inele de ceapă prăjite pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 3 minute. Întoarceți inelele de ceapă și coaceți încă 3 minute.
Scoateți din cuptor și presărați sare.