Inele De Ceapă Prăjite

Inele De Ceapă Prăjite
Inele de ceapă prăjită este o rețetă sudică care servește 12. O porție conține 153 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă de la Taste Of Home necesită praf de copt, ou, sare condimentată și ulei. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în jurul valorii de 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 12%. Rețete similare sunt Inele De Ceapă Prăjite, Inele De Ceapă Prăjite, și Inele De Ceapă Prăjite.

Instrucțiuni

1
Într-un castron puțin adânc, bateți primele cinci ingrediente. Separați feliile de ceapă în inele. Scufundați inelele în aluat. Într-o friteuză adâncă, încălziți 1 in. de ulei la 375. Prăjiți inelele de ceapă în loturi timp de 1 până la 1-1/2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Serviți imediat.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Inele de ceapa funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rosul. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 70 de dolari.
Veuve Clicquot etichetă galbenă Brut cu geantă cadou Izotermă
Veuve Clicquot etichetă galbenă Brut cu geantă cadou Izotermă
Punga Izotermă care păstrează o sticlă de etichetă galbenă rece timp de până la două ore. Cadoul perfect, deoarece este extrem de versatil și poate fi pliat și transportat în geantă!O casă de șampanie este în cele din urmă judecată după calitatea Brut Non Vintage. În fabricarea unui astfel de vin se dezvăluie adevărata artă a amestecului de șampanie.Aceasta este o artă în care excelează Casa Veuve Clicquot. Eticheta noastră Brut Yellow reflectă podgoriile superbe pe care le deținem și natura consistentă a stilului nostru de casă.Predominanța Pinot Noir oferă structura care este atât de tipic Clicquot, în timp ce o notă de Pinot Meunier completează amestecul. Chardonnay adaugă eleganța și finețea esențiale într-un vin perfect echilibrat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Revista