Inelele de ceapă picante ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 8 porții cu 341 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați oregano, Ulei de canolan, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Inele de ceapă Dairy Queen-inele de ceapă proaspăt făcute în fiecare zi, Inele De Ceapă Picante, și Inele picante de ceapă de bivol și Dip de brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați ceapa, înlocuitorul de ouă și făina în boluri separate de mică adâncime. Într-un alt castron puțin adânc, amestecați împreună firimiturile de pâine, sarea, piperul, cayenne, oregano, busuiocul și fulgii de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
înlocuitor De Ouă
Pesmet
Piper Cayenne Măcinat
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ceapă
Piper
Busuioc
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea sau friteuză la 365 grade F (180 grade C). Înmuiați inelele de ceapă în făină, apoi în înlocuitorul de ou și apoi în amestecul de pesmet, scuturând orice exces după fiecare baie. Aruncați cu grijă fiecare inel de ceapă în uleiul fierbinte și prăjiți aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte sau până devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouă
Pâine
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți din uleiul fierbinte pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.