Inele De Ceapă Marinate

Inele De Ceapă Marinate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Inele de ceapă marinate. Această rețetă fără gluten și vegană servește 24 și costă 18 cenți pe porție. O porție conține 37 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mărar, apă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, care nu este atât de super. Încercați Inele de ceapă Dairy Queen-inele de ceapă proaspăt făcute în fiecare zi, Cum să Spiralizezi o ceapă și "inele"de ceapă sănătoasă, și Inele De Ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ceapa și castravetele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De GrăsimiCremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De Grăsimi
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Combinați oțetul și ingredientele rămase într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere; gatiti 1 minut sau pana se dizolva zaharul, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se toarnă amestecul de oțet fierbinte peste amestecul de ceapă, aruncând pentru a acoperi. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista