Inele De Ceapă Marinate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Inele de ceapă marinate. Această rețetă fără gluten și vegană servește 24 și costă 18 cenți pe porție. O porție conține 37 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mărar, apă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, care nu este atât de super. Încercați Inele de ceapă Dairy Queen-inele de ceapă proaspăt făcute în fiecare zi, Cum să Spiralizezi o ceapă și "inele"de ceapă sănătoasă, și Inele De Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ceapa și castravetele într-un castron mare.
Combinați oțetul și ingredientele rămase într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere; gatiti 1 minut sau pana se dizolva zaharul, amestecand ocazional.
Se toarnă amestecul de oțet fierbinte peste amestecul de ceapă, aruncând pentru a acoperi. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore sau peste noapte.