Inele De Ceapă Crocante, Ketchup Condimentat

Inele De Ceapă Crocante, Ketchup Condimentat
Inele de ceapă clare, Ketchup condimentat necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 269 calorii. Această rețetă vegană servește 6 și costă 46 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de muștar măcinat cu piatră, sriracha, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Inele De Ceapă Crocante, Ketchup Condimentat, Inele De Ceapă Crocante Cu Două Scufundări, și Lactate Regina ceapa inele - proaspăt făcute ceapa inele de zi cu zi.

Instrucțiuni

1
Pentru ketchup-ul condimentat: într-un castron, amestecați împreună ketchup-ul, muștarul și Sriracha, amestecând bine. Apoi la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SrirachaSriracha
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Pentru inelele de ceapă: preîncălziți o friteuză la 375 grade F cu ulei vegetal sau de arahide, așteptând până la încălzire. Apoi, scurgeți apa cu gheață din ceapa tăiată, asigurându-vă că apa s-a scurs. Apoi, într-un castron, amestecați făina, sarea și piperul, amestecând bine. Apoi adăugați o treime din ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Amestecați bine ceapa, atingeți excesul de făină și apoi adăugați la friteuză, gătind până când sunt crocante, aproximativ 2 minute. După îndepărtare, lăsați să se scurgă excesul de ulei pe prosoape de hârtie. Repetați cu ceapa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Se servește cu ketchup-ul condimentat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista