Inele De Ceapă

Inele De Ceapă
Inelele de ceapă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 421 calorii. Pentru $3.98 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Simply Recipes necesită făină, zară, sare și piper. 110 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Inele de ceapă Dairy Queen-inele de ceapă proaspăt făcute în fiecare zi, Cum să Spiralizezi o ceapă și "inele"de ceapă sănătoasă, și Inele De Ceapă.

Instrucțiuni

1
Înveliți inelele de ceapă în zară condimentată: într-un castron mare, amestecați Zara (sau iaurtul și laptele) cu 1 1/2 lingurițe sare și 1 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Amestecați ceapa în amestecul de zară și asigurați-vă că fiecare inel este complet acoperit cu zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Lăsați să stea timp de 15 până la 30 de minute.
4
Combinați făina, făina de porumb, sarea, piperul într-un castron separat: într-un castron separat (suficient de mare pentru a draga inelele de ceapă) bateți împreună făina și făina de porumb, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Adăugați 2 până la 3 căni de ulei într-o oală mare (5 până la 6 litri), cu fund gros. (Asigurați-vă că vasul este absolut uscat în interior înainte de a adăuga uleiul sau orice Apă reziduală se va stropi pe măsură ce uleiul se încălzește.) 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați suficient ulei pentru a acoperi fundul oalei cu 3/4 până la 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Încălziți uleiul la 375 km F. Folosiți un termometru bun pentru bomboane sau un termometru instant (cum ar fi un Thermapop) pentru a măsura căldura uleiului. Poate fi necesar să înclinați tigaia pentru a acoperi complet senzorul termometrului și pentru a obține o citire precisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Fiți foarte atenți ori de câte ori manipulați ulei fierbinte. Fără copii care aleargă în bucătărie. Fără distrageri. Nu răspundeți la telefon dacă sună. Fii atent. Puneți capacul tigaiei aproape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Testați uleiul aruncând un mic vârf de făină în uleiul încins. Dacă făina sfârâie, uleiul este gata. Dacă arde, scoateți oala de pe foc și lăsați uleiul să se răcească puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Dragați inelele de ceapă acoperite cu zară în amestecul de făină (de două ori): 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
7
Scoateți inelele de ceapă pe rând din amestecul de zară și dragați-le în amestecul de făină pentru a le acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
8
Dacă învelișul pare puțin subțire (s-ar putea) sau dacă doriți inele de ceapă extra crocante, înmuiați din nou inelele de ceapă în amestecul de zară și dragați-le din nou în făină. Această acoperire dublă va face inelele de ceapă mai crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
9
Prăjiți în ulei: folosiți clești pentru a plasa inelele unul câte unul în uleiul fierbinte. Se prăjește un minut pe fiecare parte, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
10
Când adăugați inelele de ceapă în oală, temperatura uleiului va scădea în mod natural. Reglați căldura astfel încât temperatura uleiului din tigaie să rămână între 350 F și 390 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
Așezați inelele de ceapă prăjite pe o foaie de copt tapetată cu prosoape de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei. Păstrați inelele de ceapă prăjite la cald într-un cuptor de 200 F în timp ce prăjiți restul inelelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Adăugați mai mult ulei dacă este necesar între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Lăsați uleiul să se încălzească înapoi până la 375 km f înainte de a începe un nou lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Serviți imediat.
5
Notă: cel mai bine este să nu turnați uleiul rămas în scurgere. Mai bine să turnați într-un borcan gol suplimentar și să aruncați cu coșul de gunoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Inele de ceapa funcționează foarte bine cu spumant rosul și vin spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ruffino Sparkling ros circulatory (Split) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 8 dolari pe sticlă.
Trandafir Spumant Ruffino (Despicat)
Trandafir Spumant Ruffino (Despicat)
Ruffino Sparkling rosul este proaspăt și parfumat, cu note de căpșuni și ușoare note de petale de trandafir. La gust, acest vin are bule elegante și aciditate răcoritoare, oferind arome atrăgătoare de fructe de pădure roșii delicate și fructe albe care persistă până la final.Ruffino Sparkling rosul este plăcut pe cont propriu ca aperitiv, dar și ca însoțitor de mâncare, împerechindu-se bine cu o varietate de feluri de mâncare, inclusiv pește la grătar, pui prăjit și salate mixte de verdeață.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista