Inele Crocante De Ceapă Chili

Inele Crocante De Ceapă Chili
Crunchy Chili ceapa inele ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $1.22 pe portie. O porție conține 690 calorii, 15g de proteine, și 18g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână făină, bere, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Inele De Ceapă Crocante, Inele De Ceapă Crocante La Cuptor Fără Gluten, și Inele De Ceapă Sănătoase, Crocante Și Friptură De Flanc La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina, praful de chili și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă berea într-un castron mic. Se macină fin tortilele în procesor; se transferă într-un castron adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tapetați foaia mare de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Tăiați ceapa transversal în runde groase de 1/2 până la 3/4 inci. Separați rundele în inele. Înmuiați 1 inel de ceapă în amestec de făină, apoi bere, făină din nou și bere din nou, apoi adăugați în castron cu tortilla măcinată și aruncați pentru a acoperi. Folosind frigarui din lemn, transferați inelul acoperit pe o foaie de folie. Repetați cu inelele de ceapă rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
CeapăCeapă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
BereBere
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Se toarnă ulei într-o tigaie mare și grea la adâncimea de 1 inch. Așezați partea superioară a termometrului prăjit pe marginea tigaiei, scufundând capătul becului în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
6
Ulei de căldură la 370 F la 380 F. inele de ceapă Fry, 4 la un moment dat până la maro auriu, menținând temperatura, aproximativ 3 minute pe lot. Folosind lingura cu fante, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista