Inel de Mango și nucă de cocos

Inelul de Mango și nucă de cocos ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 411 calorii, 4G de proteine, și 36g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de zahăr, suc de lămâie, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Mango Pudhina Thogayal (fără nucă de Cocos) / Mango crud și frunze de mentă Thuvayal – South Indian Lunch s, Vegan Mango semințe de chia Mango nucă de cocos gheață Pops, și Cupcakes cu nucă de cocos umplute cu Mango cu glazură de Mango.
Instrucțiuni
Ungeți ușor interiorul unei forme de gelatină sau tapetați o tigaie cu arc de 9 inci cu folie de plastic.
Așezați mango și sucul de lămâie în vasul unui robot de bucătărie și piureul până se omogenizează.
Se întinde uniform pe fundul tigaiei pregătite și se lasă deoparte. Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți smântâna grea și crema de nucă de cocos până se formează vârfuri moi. Dați la frigider până când este gata de utilizare. Într-un castron separat, bateți albușurile și zahărul până se formează vârfuri tari. Îndoiți ușor albușurile în frișcă până se combină bine.
Se întinde uniform peste piureul de mango, se acoperă și se congelează peste noapte.
Scoateți din tigaie, aruncând folia de plastic, dacă este utilizată. Feliați și serviți. (Notă: deoarece ouăle din această rețetă nu sunt gătite, există riscul de boli transmise de alimente.)