Inel De Cireș-Pecan

Inel De Cireș-Pecan
Cherry-Pecan inel ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 226 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați mixul original, jumătățile de pecan, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Inel De Pecan Cu Scorțișoară, Inel De Cacao Pecan, și Inel De Ceai De Cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați tava de tort cu tub canelat cu 8 sau 12 căni cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Se toarnă 1/3 cană de unt topit în tigaie; întoarceți tigaia pentru a acoperi cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Presărați zahăr brun peste unt. Aranjați cireșele și pecanele pe amestecul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
CireșeCireșe
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
ZahărZahăr
4
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, zahărul granulat, laptele, 2 linguri de unt înmuiat și oul până se combină; bate energic 30 de secunde. Lingurați aluatul uniform peste cireșe și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
CireșeCireșe
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Așezați imediat placa rezistentă la căldură cu susul în jos pe tigaie; întoarceți cu grijă farfuria și tigaia pentru a îndepărta tortul de cafea. Se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Între timp, într-un castron mic, amestecați ingredientele glazurate până când sunt netede și suficient de subțiri pentru a stropi, adăugând apă suplimentară, câte 1 linguriță, până la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Stropiți glazura peste prăjitura caldă de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista