Indian Dal

Indian Dal
Indian Dal ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 234 calorii. Această rețetă servește 5. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, uleiul de salată, cilantro și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza turmeric sol ai putea urma acest curs principal cu Tort De Lămâie Umplut Cu Cireșe ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare indiană. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Nimbu Pani sau limonadă indiană, indian Nimbu pani cu semințe de sabza, Indian Dal, și Indian Dal Nirvana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, amestecați frecvent ulei, chimen și cardamom doar până când condimentele sunt parfumate, 1 până la 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați bulion, linte, ceapă, 1/4 cană cilantro, ghimbir, ardei iute, usturoi și turmeric. Aduceți la fierbere la foc mare; reduceți căldura, acoperiți și fierbeți, amestecând des, până când lintea se destramă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
TurmericTurmeric
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
LinteLinte
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Se toarnă în boluri, se presară cu mai mult cilantro și se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling, și Sparkling Rosa sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Ai putea încerca Nigl Freiheit Gruner Veltliner. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
# 48 Wine Spectator Top 100 din 2018Nasul fermecător, arome de mere galbene, caracter Fructat fin, aciditate ușor vâscoasă, vie și frumos integrată, coboară bine, tonuri minerale picante și picante în finisaj.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate22
Revista