Indian Curry Cartofi Prajiti

Indian Curry Cartofi Prajiti
Reteta Indian Curry cartofi prajiti ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 30 minute. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 5 și costă 56 de cenți pe porție. Acest fel de mâncare are 211 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, turmeric măcinat, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 67%. Rețete similare sunt Indian Condimentat La Cuptor Cartofi Dulci Cartofi Cu Curry Aioli, Curry La Cuptor Cartofi Prajiti, și Aloo Matar: Pean Indian și Curry de cartofi.

Instrucțiuni

1
Turnați suficient ulei într-o tigaie pentru a acoperi fundul adânc de 1/3 inch; adăugați usturoi, chimen, sare, turmeric și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
TurmericTurmeric
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se încălzește amestecul de ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Gatiti si amestecati cartofii in uleiul incins, rotind ocazional, pana cand sunt fierti, maro auriu si crocanti la exterior, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Adăugați coriandru proaspăt și pastă de curry și amestecați pentru a acoperi. Se prăjește până când cilantro este verde închis și crocant, încă aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Pastă De CurryPastă De Curry
5
Îndepărtați cartofii cu o lingură pliată și transferați în vasul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling, și Sparkling Rosa sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Ai putea încerca podgoriile Illahe și Vinăria Gruner Veltliner. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Podgoriile Illahe și Vinăria Gruner Veltliner
Podgoriile Illahe și Vinăria Gruner Veltliner
Arome de măr verde și castravete, cu o piatră umedă a Palatului, floare de pere, kiwi și lucernă.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții5
Scor De Sănătate14
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista