Impetuos și aromat: vin fiert de sărbători
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați amețitor și aromat: vin fiert pentru sărbători. Această rețetă servește 11. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 258 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați semințe de anason, bețișoare de scorțișoară, zahăr din trestie nerafinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vin fiert – nu trebuie confundat cu vinul de mucegai, Carne De Vită Aromată Cu Vin, și Vin Fiert {Vin Fierbinte-Vin Chaud} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați un pătrat de pânză de brânză de aproximativ 12 inci pătrat. Aranjați condimentele în centrul pătratului și legați-l într-un pachet cu sfoară de gătit din bumbac 100%.
Puneți-l într-o oală de stoc nereactivă.
Se toarnă vinul, cidrul și țuica în oală și se amestecă mierea sau zahărul. Feliați o portocală în runde și aruncați-o în oală. Aruncați frunzele de dafin.Încălziți la foc mic cel puțin 1 oră pentru a permite aromelor să se unească, având grijă să nu lăsați vinul să fiarbă ca nu cumva să gătiți alcoolul. Feliați portocala rămasă în pene. Puneți vinul fiert în Căni, strecurați o felie de portocală în cană și serviți cald.