Iepure tânăr prăjit cu Gnocchi și Fricasse de legume de primăvară, piure de spanac și spumă Morel
Iepure tânăr prăjit cu Gnocchi și Fricasse de legume de primăvară, piure de spanac și spumă Morel ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 1650 calorii, 232g de proteine, și 63G de grăsime fiecare. Pentru $18.84 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe pentru Primăvară. Dacă aveți la îndemână piper de cayenne, praz, coapse de iepure și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gnocchi Cu Ciuperci Morel Și Mazăre De Primăvară, Iepure cu legume de primavara-Cocotte printani otrivre de lapin, și Gnocchi cu legume de primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Sare și piper coapsa de iepure. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul și untul la foc mare. Căutați coapsa pe toate părțile și apoi gătiți până la coacere medie timp de încă 2 minute. Puneți deoparte și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Iepure întreg
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
La foc mediu folosind o tigaie mare, adăugați ulei de măsline și unt. Caramelizați gnocchiul pe ambele părți timp de aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
mazăre proaspătă, Ferigi fiddlehead și praz sălbatic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiddleheads
Mazăre Proaspătă
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5
Adăugați usturoi și șobolani și continuați să gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Adăugați stocul de pui puțin la un moment dat și reduceți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
7
Adăugați pătrunjel, smântână grea, parmezan, ulei de trufe și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Ulei De Trufe
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
8
Încălziți spuma Morel și piureul de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
9
La foc mediu într-o cratiță medie sotati usturoi, ceapă eșalotă, morels, praz și ceapă în unt până foarte moale aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ciuperci Morel
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Adăugați stocul de pui. Se aduce la fierbere la foc mare. Când vine vorba de fierbere, adăugați smântână grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
11
Se ia de pe foc și se piurează într-un blender. Sare și piper, după gust. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
La foc mediu într-o cratiță medie se adaugă untul și se sotează ceapa și prazul aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
Adăugați bulionul de pui, dați la fiert și apoi puneți-l într-un blender cu spanac. Puree până se omogenizează și se transferă într-un castron. Condimentează cu sare, piper și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Așezați vasul pe o baie de gheață pentru a opri procesul de gătit. Acest lucru păstrează culoarea verde strălucitor. Păstrați în frigider până când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar slavon, barriques franceze și tone de a doua utilizare.