Iepure tânăr prăjit cu Gnocchi și Fricasse de legume de primăvară, piure de spanac și spumă Morel
Iepure tânăr prăjit cu Gnocchi și Fricasse de legume de primăvară, piure de spanac și spumă Morel ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 1650 calorii, 232g de proteine, și 63G de grăsime fiecare. Pentru $18.84 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe pentru Primăvară. Dacă aveți la îndemână piper de cayenne, praz, coapse de iepure și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gnocchi Cu Ciuperci Morel Și Mazăre De Primăvară, Iepure cu legume de primavara-Cocotte printani otrivre de lapin, și Gnocchi cu legume de primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Sare și piper coapsa de iepure. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul și untul la foc mare. Căutați coapsa pe toate părțile și apoi gătiți până la coacere medie timp de încă 2 minute. Puneți deoparte și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Iepure întreg
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
La foc mediu folosind o tigaie mare, adăugați ulei de măsline și unt. Caramelizați gnocchiul pe ambele părți timp de aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Gnocchi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
mazăre proaspătă, Ferigi fiddlehead și praz sălbatic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiddleheads
Mazăre Proaspătă
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5
Adăugați usturoi și șobolani și continuați să gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Adăugați stocul de pui puțin la un moment dat și reduceți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
7
Adăugați pătrunjel, smântână grea, parmezan, ulei de trufe și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Ulei De Trufe
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
8
Încălziți spuma Morel și piureul de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
9
La foc mediu într-o cratiță medie sotati usturoi, ceapă eșalotă, morels, praz și ceapă în unt până foarte moale aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ciuperci Morel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
10
Adăugați stocul de pui. Se aduce la fierbere la foc mare. Când vine vorba de fierbere, adăugați smântână grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
11
Se ia de pe foc și se piurează într-un blender. Sare și piper, după gust. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
La foc mediu într-o cratiță medie se adaugă untul și se sotează ceapa și prazul aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
13
Adăugați bulionul de pui, dați la fiert și apoi puneți-l într-un blender cu spanac. Puree până se omogenizează și se transferă într-un castron. Condimentează cu sare, piper și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-o
14
Așezați vasul pe o baie de gheață pentru a opri procesul de gătit. Acest lucru păstrează culoarea verde strălucitor. Păstrați în frigider până când este necesar.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar slavon, barriques franceze și tone de a doua utilizare.