Iepure Fiert
Iepurele fiert ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,85 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 432 calorii. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ceapă, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Iepure Fiert, Iepure fiert în bere belgiană, și Iepure fiert cu tăiței de ou.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți iepurele în ulei până se rumenesc ușor; scoateți și păstrați la cald. În aceeași tigaie, sotati ceapa pana se inmoaie.
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă bulionul, cimbru, piper și frunza de dafin.
Întoarceți iepurele în tigaie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se acoperă și se fierbe timp de 30-45 de minute sau până când carnea este fragedă și un termometru pentru carne citește 160 <url>.
Scoateți iepurele într-un platou de servire. Aruncați frunza de dafin.
Combinați făina, sucul de lămâie și apa până se omogenizează; se amestecă în suc de tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.