Iepure Fiert

Iepure Fiert
Iepurele fiert ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,85 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 432 calorii. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ceapă, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Iepure Fiert, Iepure fiert în bere belgiană, și Iepure fiert cu tăiței de ou.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți iepurele în ulei până se rumenesc ușor; scoateți și păstrați la cald. În aceeași tigaie, sotati ceapa pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă bulionul, cimbru, piper și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Întoarceți iepurele în tigaie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se acoperă și se fierbe timp de 30-45 de minute sau până când carnea este fragedă și un termometru pentru carne citește 160 <url>.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți iepurele într-un platou de servire. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Iepure întregIepure întreg
5
Combinați făina, sucul de lămâie și apa până se omogenizează; se amestecă în suc de tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Serviți cu iepure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista