Iepure Cacciatore

Iepure Cacciatore
Rețeta Cacciatore de iepure poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă face 4 porții cu 500 de calorii, 61G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.84 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, făină, frunze de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus prin simple rețete. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 141 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Iepure Provensale, Gaura Iepurelui, și Iepure Confit sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Înainte de a începe, tăiați iepurele în bucăți sau cereți măcelarului să o facă pentru dvs. Hank Shaw are un ghid excelent aici: cum să
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
2
Taie un iepure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
1
Presărați bucățile de iepure generos cu sare și piper. Frecați jumătate din frunzele de cimbru în bucăți, apoi presărați cu făină pentru a acoperi ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Carne De IepureCarne De Iepure
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare pe mediu înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Așezați bucățile de iepure în tigaie într-un singur strat. Nu amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Gatiti 2-3 minute pe o parte pana se rumeneste usor, apoi intoarceti bucatile si rumeniti pe cealalta parte inca un minut sau doua.
5
Scoateți bucățile de iepure într-un vas pentru a le pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
6
Adăugați ceapa, apoi usturoiul, ardeiul gras, ciupercile, rozmarinul, cimbru: reduceți focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
7
Adăugați ceapa în tigaie, gătiți timp de 1 minut. Apoi adăugați usturoi, ardei gras și ciuperci, gătiți încă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați rozmarinul și cimbrul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
9
Adăugați iepurele înapoi în tigaie. Acoperiți cu roșii tocate și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Iepure întregIepure întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Reduceți căldura la mediu scăzut; acoperiți tigaia și gătiți timp de 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Descoperiți tigaia, adăugați măslinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Fierbeți excesul de lichid: creșteți căldura la mare și gătiți câteva minute pentru a fierbe excesul de umiditate și a reduce sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
13
Când lichidul s-a redus la jumătate, verificați condimentul, adăugați sare sau piper după gust, scoateți-l de pe foc și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
14
Se servește cu orez, paste sau cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate69
Revista