Iepure Cacciatore

Iepure Cacciatore
Rețeta Cacciatore de iepure poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă face 4 porții cu 500 de calorii, 61G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.84 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, făină, frunze de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus prin simple rețete. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 141 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Iepure Provensale, Gaura Iepurelui, și Iepure Confit sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Înainte de a începe, tăiați iepurele în bucăți sau cereți măcelarului să o facă pentru dvs. Hank Shaw are un ghid excelent aici: cum să
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
2
Taie un iepure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
1
Presărați bucățile de iepure generos cu sare și piper. Frecați jumătate din frunzele de cimbru în bucăți, apoi presărați cu făină pentru a acoperi ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Carne De IepureCarne De Iepure
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare pe mediu înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Așezați bucățile de iepure în tigaie într-un singur strat. Nu amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Gatiti 2-3 minute pe o parte pana se rumeneste usor, apoi intoarceti bucatile si rumeniti pe cealalta parte inca un minut sau doua.
5
Scoateți bucățile de iepure într-un vas pentru a le pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
6
Adăugați ceapa, apoi usturoiul, ardeiul gras, ciupercile, rozmarinul, cimbru: reduceți focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Adăugați ceapa în tigaie, gătiți timp de 1 minut. Apoi adăugați usturoi, ardei gras și ciuperci, gătiți încă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați rozmarinul și cimbrul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
9
Adăugați iepurele înapoi în tigaie. Acoperiți cu roșii tocate și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Iepure întregIepure întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Reduceți căldura la mediu scăzut; acoperiți tigaia și gătiți timp de 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Descoperiți tigaia, adăugați măslinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Fierbeți excesul de lichid: creșteți căldura la mare și gătiți câteva minute pentru a fierbe excesul de umiditate și a reduce sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
13
Când lichidul s-a redus la jumătate, verificați condimentul, adăugați sare sau piper după gust, scoateți-l de pe foc și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
14
Se servește cu orez, paste sau cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate69
Revista