Iaurt Grecesc Ceapa Dip
Iaurt grecesc ceapa Dip ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 49 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Dacă aveți șobolani, oțet balsamic, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Burgeri greci de pui {cu ceapă roșie murată și sos de iaurt grecesc}, Baie de ceapă slab caramelizată cu iaurt grecesc, și Porter caramelizat ceapa iaurt grecesc Dip: 42 calorii o portie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați șalotele și 1/2 linguriță de sare și gătiți, amestecând frecvent, până când sunt translucide și moi, aproximativ 5 minute.
Adăugați 1/4 cană de apă și oțetul balsamic, reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când șalotele se rumenesc și se caramelizează, 12 până la 15 minute.
Combinați șalotele, iaurtul, laptele, arpagicul, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un bol mediu și amestecați până la amestec. Acoperiți și răciți timp de 30 de minute înainte de servire. Scufundarea se va păstra, la frigider, peste noapte.