Iaurt De Căpșuni Congelat
Iaurtul congelat cu căpșuni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru micul dejun. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 12 și costă 67 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 145 calorii. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de lapte, extract de vanillan, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 39%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Iaurt congelat cu căpșuni (cu iaurt grecesc), Iaurt congelat cu căpșuni (cu iaurt grecesc), și Iaurt Congelat Cu Căpșuni.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele. Umpleți cilindrul congelatorului de înghețată cu două treimi; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Refrigerați amestecul rămas până când este gata să înghețe.
Se lasă să se coacă în congelatorul de înghețată sau se întărește în congelatorul frigiderului cu 2-4 ore înainte de servire.
Scoateți din congelator cu 30-45 de minute înainte de servire.