Iaurt cu Granola, fructe tropicale și ghimbir cristalizat

Iaurt cu Granola, fructe tropicale și ghimbir cristalizat
Iaurtul cu Granola, fructe tropicale și ghimbir cristalizat ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 562 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir cristalizat plus granola suplimentară, fără grăsimi, cumpărată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Iaurt Cu Granola, Fructe Tropicale Și Ghimbir Cristalizat, Granola cu fructe tropicale, nuci și alac, și Smoothie-uri cu fructe tropicale și iaurt.

Instrucțiuni

1
Se amestecă fructele, mierea și 1/3 cană de ghimbir cristalizat într-un castron mediu. Puneți 1/2 cană de iaurt în fiecare castron. Completați fiecare cu 1/2 cană granola, apoi 3/4 cană amestec de fructe. Lingura rămasă 1/2 ceasca de iaurt în dollops peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConfiatGhimbir Confiat
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi
IaurtIaurt
FructeFructe
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se ornează cu mai mult ghimbir cristalizat tocat și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConfiatGhimbir Confiat
3
* Un iaurt gros; vândut la unele supermarketuri și la magazinele de produse alimentare de specialitate și piețele grecești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista