Iaurt Congelat Cu Piersici
Iaurtul congelat Peach este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 319 calorii. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, vanilie, piersici și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 14%. Încercați Iaurt Congelat Cu Piersici, Iaurt Congelat Cu Piersici, și Iaurt Congelat Cu Piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, folosiți un tocător de cartofi sau o furculiță pentru a zdrobi fin piersicile cu zahăr.
Adăugați iaurt, suc de lămâie și vanilie și amestecați bine.
Puneți vasul în apă cu gheață și amestecați des până când amestecul este rece, aproximativ 5 minute.
Se toarnă amestecul de iaurt într-un aparat de înghețată (1-qt. capacitate mai mare). Congelați conform instrucțiunilor producătorului până când amestecul este suficient de ferm pentru a scoate sau dasher este greu de rotit sau oprit.
Serviți ușor înghețat sau congelați etanș ( vezi mai jos).
Pentru a obține deserturi congelate suficient de greu pentru a scoate pe un con sau pentru a le păstra, transferați atunci când sunt congelate într-un recipient etanș și puneți la congelator cel puțin 3 ore sau până la 1 săptămână.
Dacă înghețați cu gheață și sare, lăsați desertul înghețat în gheață și sare până la 3 ore.
Pentru cea mai bună aromă și textură, serviți deserturi congelate într-o săptămână. Pe o poziție mai lungă, se dezvoltă cristale de gheață.