Iaurt congelat cu pere de stafide cu rom fiert

Iaurt congelat cu pere de stafide cu rom fiert
Iaurtul congelat cu pere de stafide de rom fiert este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 4 și costă 1,62 USD pe porție. O porție conține 321 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pere de anjou, rom, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pere De Stafide Cu Rom Fiert, Pere de rodie cu sos de iaurt, și Pere fierte cu sos de iaurt cu miere de vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați 1/3 cană de rom cu suc de pere și zahăr într-o tigaie grea de 10 inci și aduceți la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți căldura, adăugați stafidele și perele și fierbeți, acoperite, până când perele sunt doar fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PereSuc De Pere
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scoateți capacul din tigaie și folosind o lingură pliată, scoateți perele pe o farfurie. Se fierbe lichidul de braconaj, amestecând ocazional, până când lichidul este redus la un sirop, 5 până la 10 minute. Amestecați untul și restul de lingură de rom și întoarceți perele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Serviți peste iaurtul congelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt CongelatIaurt Congelat

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru desertul înghețat. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista