Iasomie-lapte bătut-Panna Cotta cu sos de fructe de pădure
Jasmine-zară-Panna Cotta cu sos de fructe de pădure este un fără gluten garnitură. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 401 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de fructe de pădure, sare de masă, fâșie de coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Panna Cotta cu sos de fructe de padure, Panna Cotta cu sos de fructe de padure, și Panna Cotta cu lămâie-zară cu sos de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați gelatina peste apă rece; lăsați să stea 10 minute.
Între timp, combinați smântâna și următoarele 3 ingrediente într-o cratiță medie la foc mediu. Împărțiți fasolea de vanilie; răzuiți semințele în amestecul de cremă și puneți fasolea în amestec.
Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, 5 minute sau doar pana cand amestecul incepe sa fiarba.
Se ia de pe foc; se amestecă imediat amestecul de gelatină până se omogenizează.
Aruncați pungile de ceai și fasolea de vanilie. Se amestecă Zara și sarea. Se strecoară într-o cană de măsurare din sticlă rezistentă la căldură. Împărțiți între 8 (6-oz.) ochelari. Acoperiți și răciți 24 de ore.
Se servește cu sos de fructe de pădure.