"I Heart Summer" Plăcintă Cu Verbena Cu Căpșuni Și Lămâie

Nevoie de o desert vegetarian? Plăcinta cu Verbena cu lămâie cu căpșuni" I Heart Summer " ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 10. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 511 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, sare, frunze de verbenă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Lemon Verbenan și gel de fructe de vară corrode, Înghețată Verbenan cu căpșuni-lămâie, și Briose Cu Ulei De Măsline Verbenan Cu Lămâie... Cu Sirop De Verbenă Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Combinați făina, zahărul și sarea într-un bol mare de amestecare.
Adăugați aproximativ o treime din unt în castron. Păstrați restul
Adăugați aproximativ o treime din unt în castron. Păstrați restul de unt la frigider pentru a-l menține rece. Folosiți un blender de patiserie sau două cuțite pentru a tăia untul în amestecul de făină până când seamănă cu firimiturile grosiere.
Adăugați încă o treime din unt în castron în același mod, apoi restul de unt. Nu suprasolicitați amestecul.
Stropiți apa cu gheață peste amestec și folosiți o furculiță pentru a amesteca amestecul până când începe să se aglomereze. Nu-l lucrați într-o minge omogenă de aluat. Bucățile de aluat ar trebui să se lipească doar atunci când le apăsați împreună.
Adăugați puțină apă dacă aluatul este încă prea uscat și sfărâmicios.Formați aluatul în două bile. Se aplatizează în discuri, se înfășoară în plastic și se răcește timp de o oră pentru a se întări.
Rulați un disc de aluat într-un cerc de 13". Se potrivesc într-o tigaie de 9" și tăiați marginile, astfel încât să existe aproximativ o consolă de 1/2". Sau, puteți tăia cercuri și le puteți încadra în mini Tigăi - veți obține (
Combinați căpșunile, zaharurile, făina, sarea și frunzele de verbenă de lămâie împreună într-un castron mediu. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. scoateți crusta de plăcintă și turnați umplutura.
Întindeți al doilea disc de aluat într-un cerc de 13". Folosind un cuțit sau un tăietor de patiserie, tăiați (1
Așezați benzi peste umplutura plăcintei într-un model de zăbrele. Apăsați capetele benzilor de aluat în crusta de jos.
Ungeți ușor zăbrelele cu apă și presărați zahăr turbinado deasupra.
Coaceți plăcinta timp de 1 oră până la 1 oră și 15 minute, până când crusta devine maro aurie și fructele clocotesc (poate dura mai puțin timp pentru mini plăcinte).
Lăsați să se răcească pe grătar înainte de servire.