Hummus și măsline împachetări

Hummus și măsline împachetări
Hummus și măsline împachetări ar putea fi doar middl Est rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 138 calorii. Pentru $1.92 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de brânză feta, pâine de grâu recoltată, verdeață de salată gourmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 12 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Hummus împachetări sau buzunare, Hummus și legume împachetări, și Vegetarian Hummus Wraps pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți 1/4 cană hummus peste fiecare foaie de pâine plată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 23 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2
Combinați salata verde și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare, aruncând bine pentru a acoperi. Topiți fiecare foaie de pâine plată cu 2 căni amestec de salată; înfășurați-vă și asigurați-vă cu murături din lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Pâine PlatăPâine Plată
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Tăiați în jumătate.
DificultateUșor
Gata În12 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista