Hummus în Blender

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Hummus în Blender. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 227 calorii, 12g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 42 de cenți pe porție. Un amestec de sare, piper cayenne, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Blender De Casă Sos Enchilada + Blender Gourmet Wolf Giveaway, Mousse de ciocolată easy Blender (și Wolf Gourmet de înaltă performanță Blender Giveaway), și Salată de pui la grătar marinată Hummus cu sos de Hummus-Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați toate ingredientele, cu excepția sării, în blender în ordinea listată, folosind cantitățile mai mici. Porniți mașina la joasă și creșteți viteza la mare. Folosiți pistonul Vitamix pentru a sparge buzunarele de aer și împingeți năutul spre lame, dacă este necesar. (Alte mixere: opriți-vă și folosiți o spatulă pentru a face acest lucru.) Dacă amestecul este prea gros, adăugați apă suplimentară puțin câte puțin. Întoarceți-vă la cea mai mare viteză și amestecați câteva secunde până când hummusul este complet neted. Opriți blenderul și gustați hummusul.
Adăugați condimente suplimentare și sare după gust și amestecați scurt pentru a combina. Depozitați hummus într-un recipient sigilat la frigider. Cel mai bine este după ce a avut șansa de a se odihni cel puțin o oră, dar utilizați în decurs de o săptămână.