Hummus Portocaliu

Hummus Portocaliu
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Hummusul portocaliu ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 129 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Un amestec de fasole garbanzo, marmeladă de zahăr cu conținut scăzut de portocale de la Smucker, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării middl eastern. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Hummus Portocaliu Picant, Hummus cu Chipotles și un indiciu de portocaliu, și Hummus cu ardei portocalii prăjiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați toate ingredientele într-un recipient pentru blender sau robot de bucătărie și procesați la viteză mică până la medie până când toate ingredientele sunt curățate.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Acoperiți și refrigerați câteva ore pentru a permite aromelor să se amestece.
3
Scoateți din frigider cu 15 până la 30 de minute înainte de servire.
4
Stropiți cu ulei de măsline suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
5
Serviți cu chipsuri de pita, biscuiți de susan sau legume proaspete tăiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri PitaChipsuri Pita
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Pentru LegarePentru Legare
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista