Hummus de sfeclă roșie cu pitte crocante
Rețeta hummus de sfeclă roșie cu pitte crocante este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un remarcabil fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare orientală middl. Această rețetă face 4 porții cu 543 calorii, 16g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 27 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită sfeclă roșie, naut, cățel de usturoi și măsline. Acesta funcționează bine ca un preț rezonabil Hor d ' oeuvre. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 99%. Sfeclă roșie, morcov și năut cu iaurt picant, Pui condimentat crocant cu vinetă Hummus, și Turcia și Pepper pittas sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați aproximativ sfecla roșie.
Scurgeți și clătiți năutul.
Puneți - le într-un robot de bucătărie cu usturoiul, coriandrul, sucul de lămâie și uleiul de măsline. Blitz până destul de buna. Gustați și adăugați piper proaspăt măcinat și sare, dacă doriți.
Împărțiți frunzele de salată între 6 farfurii. Puneți puțin hummus pe fiecare farfurie și împrăștiați cu câteva măsline.
Stropiți puțin ulei peste frunze și presărați cu puțin piper negru și sare, dacă doriți.
Prăjiți Pitta, tăiați în pene și serviți cu hummus.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Spumante rosul și vinul spumant sunt alegeri excelente pentru Hummus. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ruffino Sparkling ros nr. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Ruffino Spumante Rose]()
Ruffino Spumante Rose
Ruffino Sparkling rosul este proaspăt și parfumat, cu note de căpșuni și ușoare note de petale de trandafir. La gust, acest vin are bule elegante și aciditate răcoritoare, oferind arome atrăgătoare de fructe de pădure roșii delicate și fructe albe care persistă până la final.Ruffino Sparkling rosul este plăcut pe cont propriu ca aperitiv, dar și ca însoțitor de mâncare, împerechindu-se bine cu o varietate de feluri de mâncare, inclusiv pește la grătar, pui prăjit și salate mixte de verdeață.