Hummus De Roșii Uscate La Soare
Hummusul de roșii uscat la soare este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Acest hor d ' oeuvre are 359 calorii, 14g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 122 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc de lămâie, sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare middl eastern. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți usturoiul, sarea, tahini și sucul de lămâie într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Se toarnă fasolea garbanzo și 1/2 cană de ulei de măsline; procesați din nou până se omogenizează, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului. Odată netede, adăugați roșiile uscate la soare și pulsați până când au fost tocate în bucăți foarte mici și sunt încorporate în hummus. În cele din urmă, adăugați busuiocul și pulsați de câteva ori până se amestecă.
Răspândiți hummusul într-un vas de servire superficial și faceți câteva caneluri decorative deasupra. Dați la frigider cel puțin 1 oră, apoi stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline și presărați boia de ardei înainte de servire.