Hummus De Roșii Uscate La Soare

Hummus De Roșii Uscate La Soare
Hummusul de roșii uscat la soare este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Acest hor d ' oeuvre are 359 calorii, 14g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 122 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc de lămâie, sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare middl eastern. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți usturoiul, sarea, tahini și sucul de lămâie într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
TahiniTahini
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Se toarnă fasolea garbanzo și 1/2 cană de ulei de măsline; procesați din nou până se omogenizează, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului. Odată netede, adăugați roșiile uscate la soare și pulsați până când au fost tocate în bucăți foarte mici și sunt încorporate în hummus. În cele din urmă, adăugați busuiocul și pulsați de câteva ori până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Acoperirea Fiecărui BurgerPentru Acoperirea Fiecărui Burger
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 23 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Răspândiți hummusul într-un vas de servire superficial și faceți câteva caneluri decorative deasupra. Dați la frigider cel puțin 1 oră, apoi stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline și presărați boia de ardei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 23 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista